Όροι χρήσης

Γνωστοποίηση

Το forever-aloe-vera.gr δεν είναι ο επίσημος δικτυακός ιστότοπος της Forever Living Products. Είναι ο ιστότοπος Forever Business Owners (ιδιοκτητών επιχείρησης Forever) των FBO Τσομπανίδου Σοφία και Σταμπουλή Γεώργιου. Ο επίσημος ιστότοπος της εταιρίας Forever Living Products  είναι www.foreverliving.com

Περιεχόμενο ιστότοπου

Το περιεχόμενο των σελίδων μας είναι η σύσταση των εξαίρετων προϊόντων με αλόη βέρα της Forever με σκοπό την προώθησή τους με όλα τα διαθέσιμα μέσα που παρέχει η Εταιρία (FLP) στους συνεργάτες της. Αφορά τις ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω του επίσημου ιστότοπου της  μέσω της ανακατεύθυνσης στην εκάστοτε σελίδα του προϊόντος, την λήψη παραγγελιών λιανικής μέσω του συνεργάτη της και διεκπερέωση της μέσω της FLP και την εγγραφή νέων μελών μέσω της επίσημης ηλεκτρονικής φόρμας από τη σελίδα της FLP.

Ιατρικοί ισχυρισμοί

Τα προϊόντα που αναφέρονται στην ιστοσελίδα δεν είναι φάρμακα και δεν προορίζονται για να διαγνώσουν, κατευνάσουν, θεραπεύσουν ή να αναστείλουν συγκεκριμένες ασθένειες ή κατηγορίες ασθενιών. Θα πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε τον προσωπικό ή οικογενειακό σας ιατρό, εάν αντιμετωπίζετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα.
Θα συναντήσετε ίσως κάποιου τύπου ιατρικού τύπου φράσεις οι οποίες αναφέρονται στην ιστοσελίδα από φυσικά πρόσωπα ή επιστήμονες της FLP ή συνεργάτες της που είναι επαγγελματίες.

Προσωπικά δεδομένα

Τα δεδομένα των επισκεπτών μας δεν διανέμονται σε κανένα τρίτο πρόσωπο ή εταιρία. Η ανακατευθύνσεις μέσω των link στοχεύουν στην επίσημη εταιρία Forever και στην ουσία συστήνουν τον επισκέπτη τα προϊόντα ή την μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία. Σε περίπτωση καταχώρησης email των ενδιαφερόμενων, αυτό είναι μόνο για ενημερωτικού τύπου email σε μια τακτική βάση ανάλογα το νέο περιεχόμενο του ιστότοπου. Όπως νέα άρθρα, νέα προϊόντα, προσφορές της Εταιρίας κ.α. Δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό πέραν αυτών.

Σχόλια

Το site μας επιτρέπει το σχολιασμό και τη κριτική σε διάφορα άρθρα, σελίδες και προϊόντα με σκοπό την δημιουργία αλληλεπίδρασεις του κοινού. Σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης ή μέλος κάνει κατάχρηση κακόβουλης λεξολογίας ή θίξει πρόσωπα και καταστάσεις έχουμε το δικαίωμα να το διαγράψουμε και να αποκλείσουμε το χρήση.

Διαφημίσεις

Στις σελίδες μας δεν θα συναντήσετε διαφημίσεις από άλλα site ή Google Ads. Τα πρότυπά μας είναι καθαρά με σκοπό την σωστή, εύκολη και άνετη προήγηση του χρήστη.

Ηλικίες

Η σελίδες μας απευθύνονται σε όλο το κοινό καθώς δεν περιέχει οποιοδήποτε περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιτσικό ή άλλου τύπου. Όμως σε περίπτωση που η ηλικία του χρήστη είναι κάτω από 18 ετών συστήνουμε τη γονικό έλεγχο. Για παράδειγμα η επιχειρηματική πρόταση απευθύνεται σε ανθρώπους ηλικίας άνω των 18 ετών.

Τροποποιήσεις και αλλαγές

Το forever-aloe-vera.gr έχει το δικαίωμα να τροποποιεί αλλαγές στο περιεχόμενο όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο για οποιοδήποτε λόγο. Παροτρύνουμε τους επισκέπτες μας να μας ενημερώνουν για οποιοδήποτε σφάλμα βρούνε στην ιστοσελίδα μας ή απλά να μας προτείνουνε νέες ιδέες και προτάσεις. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να βελτιώσουμε την εμπειρία των επισκεπτών μας.

Φωτογραφικό υλικό και βίντεο

Το περισσότερο φωτογραφικό υλικό και βίντεο είναι από το περιεχόμενο της εταιρίας FLP και ενδέχεται να έχουν τροποποιηθεί έτσι ώστε να δείχνουν καλύτερα και στο πρότυπο του ιστότοπου μας. Κάποια από αυτά είναι δημιουργίες του κατασκευαστή της ιστοσελίδας και αποτελούν ιδιοκτησία του.

 

Pin It on Pinterest

Share This