ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ FOREVER

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ FOREVER LIVING PRODUCTS

Ο ιδρυτής, Rex Maughan και το όραμά του για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής για όλους.

Το προσωπικό του όνειρο άρχισε με ένα όραμα:

Να κάνει τη δύναμη της ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ προσβάσιμη σε όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται. Από προσωπική του εμπειρία είχε πολλές φορές εντυπωσιαστεί από τις ιδιότητες αυτού του φυτού.

“Σκοπός μου είναι να βοηθήσω τους ανθρώπους να έχουν μια υγιή ζωή και να νιώθουν καλύτερα”.

“Αν ονειρεύεσαι μόνος σου τότε θα παραμείνει όνειρο. Όμως, αν ονειρευόμαστε όλοι μαζί, θα γίνει πραγματικότητα.”

Rex Maughan,

Ιδρυτής και CEO της Forever Living Products

ALOE VERA OF AMERICA INC.

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ALOE VERA AMERICA

H Forever Living Products διαθέτει διεθνούς κύρους αναγνωρισμένους επιστήμονες, οι οποίοι είναι παγκόσμιοι ηγέτες στον τομέα παραγωγής προϊόντων. Λόγω της αφοσίωσής τους, η Forever Living Products και το εργοστάσιό της Aloe Vera of America είναι σε θέση να σας προσφέρουν καινοτόμα προϊόντα και ένα μοναδικό επίπεδο ποιότητας ασύγκριτο με άλλα!

To εργοστάσιο Aloe Vera of America στο Ντάλλας του Τέξας αποτελεί τον πυρήνα παραγωγής Αλόης Βέρα σε όλο τον κόσμο. Από εδώ ελέγχονται οι φυτείες στο Τέξας και τη Δομινικανή Δημοκρατία, η παραγωγική διαδικασία στο Mission του Τέξας, περισσότερα από 36 δισεκατομμύρια λίτρα Forever Aloe Vera Gel κάθε χρόνο, καθώς και η παραγωγή πολλών διάσημων προϊόντων αλόης.

FOREVER NUTRACEUTICAL

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ FOREVER

Αναγνωρισμένοι επιστήμονες.

H Forever Living Products διαθέτει διεθνούς κύρους αναγνωρισμένους επιστήμονες, οι οποίοι είναι παγκόσμιοι ηγέτες στον τομέα παραγωγής προϊόντων. Λόγω της αφοσίωσής τους, η Forever Living Products και η Aloe Vera of America είναι σε θέση να σας προσφέρουν καινοτόμα προϊόντα και ένα μοναδικό επίπεδο ποιότητας ασύγκριτο με άλλα!

Η Forever Living έχει τη νοοτροπία του εξαίρετου και το εργοστάσιο Forever Nutraceutical δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι εγκαταστάσεις μας που έχουν έκταση 7.500τ.μ είναι αξιοζήλευτες.

Κάθε χρόνο, παρασκευάζουμε περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια ταμπλέτες, 20 εκατομμύρια μπουκάλια, 2 εκατομμύρια πακέτα και περισσότερα από 2, 5 εκατομμύρια κιλά από βότανα, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, αμινοξέα, ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά και πρωτεΐνες.

Η Forever Living Products έχει τελειοποιήσει την αλυσίδα εφοδιασμού και όλη τη διαδικασία παραγωγής εδώ και 35 χρόνια, δίνοντας ένα απίστευτο πλεονέκτημα στο Forever Nutraceutical έναντι στους ανταγωνιστές.

Το Forever Nutraceutical είναι ο αποδέκτης της αλυσίδας εφοδιασμού και της παραγωγικής διαδικασίας που έχει τελειοποιηθεί από τον Rex, για περισσότερα από 37 χρόνια.

Τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας

Αναγνωρισμένοι επιστήμονες.

H Forever Living Products διαθέτει διεθνούς κύρους αναγνωρισμένους επιστήμονες, οι οποίοι είναι παγκόσμιοι ηγέτες στον τομέα παραγωγής προϊόντων. Λόγω της αφοσίωσής τους, η Forever Living Products και η Aloe Vera of America είναι σε θέση να σας προσφέρουν καινοτόμα προϊόντα και ένα μοναδικό επίπεδο ποιότητας ασύγκριτο με άλλα!

Η Forever Living έχει τη νοοτροπία του εξαίρετου και το εργοστάσιο Forever Nutraceutical δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι εγκαταστάσεις μας που έχουν έκταση 7.500τ.μ είναι αξιοζήλευτες.

Κάθε χρόνο, παρασκευάζουμε περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια ταμπλέτες, 20 εκατομμύρια μπουκάλια, 2 εκατομμύρια πακέτα και περισσότερα από 2, 5 εκατομμύρια κιλά από βότανα, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, αμινοξέα, ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά και πρωτεΐνες.

Η Forever Living Products έχει τελειοποιήσει την αλυσίδα εφοδιασμού και όλη τη διαδικασία παραγωγής εδώ και 35 χρόνια, δίνοντας ένα απίστευτο πλεονέκτημα στο Forever Nutraceutical έναντι στους ανταγωνιστές.

Το Forever Nutraceutical είναι ο αποδέκτης της αλυσίδας εφοδιασμού και της παραγωγικής διαδικασίας που έχει τελειοποιηθεί από τον Rex, για περισσότερα από 37 χρόνια.

Τι αναγράφεται στην ετικέτα?

Στο εργοστάσιο Forever Nutraceutical ελέγχουμε προσεκτικά κάθε παρτίδα ξεχωριστά, σε κάθε στάδιο παραγωγής της – από την πρώτη ύλη έως το τελικό προϊόν – ώστε να είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι αυτό που αναγράφεται στην ετικέτα είναι ακριβώς αυτό που περιέχεται στο προϊόν. Δεν υπάρχουν πολλές εταιρείες στη βιομηχανία των συμπληρωμάτων διατροφής που τηρούν τόσο αυστηρά πρότυπα.

Γνωρίζουμε ότι όταν οι καταναλωτές λαμβάνουν τα προϊόντα μας, συνήθως δεν βλέπουν κάτι περισσότερο από μια απλή ταμπλέτα. Γνωρίζουν ελάχιστα για τα εκατοντάδες εξαντλητικά στάδια τα οποία έχουν χρειαστεί για να παρασκευαστεί κάθε μια μικρή, αλλά τόσο πολύτιμη ταμπλέτα.

Στο εργοστάσιο Forever Nutraceutical είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τα προϊόντα που παρασκευάζουμε και αυτό γιατί ελέγχουμε κάθε στάδιο, από τις πρώτες ύλες έως τα τελικά προϊόντα. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να διατηρούμε τα ύψιστα επίπεδα ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγής.

Κάτι άλλο που δεν αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι καταναλωτές, είναι ότι εκτός από τα κριτήρια που καθορίζονται από το κράτος και τα βιομηχανικά κριτήρια η Forever διατηρεί επιπλέον τα δικά της κριτήρια που είναι τα υψηλότερα που υπάρχουν.

Πολλοί από τους ποιοτικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται δεν έχουν ανατεθεί από ρυθμιστικούς φορείς ή το FDA(Διεθνής Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων). Τα Πρότυπα της Forever είναι από τα πολλά επιπλέον στάδια που έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος των προδιαγραφών και του προγράμματος ελέγχου ποιότητας.

Ελάχιστες εταιρείες της βιομηχανίας των συμπληρωμάτων διατροφής φτάνουν στο δικό μας σημείο, αλλά θέλουμε να γνωρίζουν οι Συνεργάτες και οι πελάτες μας πως δεν λαμβάνουν μόνο αυτό που αναγράφεται πάνω στην ετικέτα, αλλά ότι λαμβάνουν το καλύτερο.

FOREVER ALOE VERA

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΟΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ

Ο Julio Dajer ή άλλιώς ο Άνθρωπος της Αλόης μας ξεναγεί στις φυτείες της Forever Living Products. Δείτε όλη τη διαδικασία που ακολουθείται εκεί, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε το καλύτερο δυνατό προϊόν.

ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ

Δείτε γιατί μόνο η Forever μπορεί και σας προσφέρει την αυθεντική Αλόη Βέρα, από το 1978. Μια ξενάγηση από την αρχή μέχρι το τέλος. Από τη καλλιέργεια του φυτού μέχρι και το στάδιο της παραγωγής των προϊόντων και τη διανομή στους πελάτες και συνεργάτες της.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΗΣ FOREVER

Η Forever Living Products έχει λάβει πολλές πιστοποιήσεις και σφραγίδες ποιότητας για τα προϊόντα, για τα εργοστάσια και τα εργαστήρια της. Δείτε εδώ αναλυτικά.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ "GMP FOR SPORT"

Forever Nutraceutical και WADA.

Το ιδιόκτητο εργοστάσιο Forever Nutraceutical όπου παρασκευάζονται τα συμπληρώματα διατροφής της Forever, έχει λάβει την εξαιρετικής σημασίας πιστοποίηση «GMP for Sport», με την οποία πιστοποιείται ότι το εργοστάσιο ακολουθεί ορθές πρακτικές για την παραγωγή προϊόντων για αθλητές σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων των ΗΠΑ.

Επιπλέον στο εργοστάσιο δεν παρασκευάζονται, αποθηκεύονται, διανέμονται ή επεξεργάζονται ουσίες απαγορευμένες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Anti-doping (WADA), ανεβάζοντας τον πήχη της ποιότητας ακόμα πιο ψηλά.

Επίσης τα προϊόντα της Forever είναι πιστοποιημένα από τον Γερμανικό Οργανισμό Kolner, που πιστοποιεί προίόντα για τους επαγγελματίες αθλητές. Αυτό σημαίνει ότι έχουν ελεγθεί και έχουν βρεθεί αρνητικά σε παράνομες ή άλλες αναβολικές ουσίες και είναι ασφαλή για χρήση.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΓΝΟΤΗΤΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Προκειμένου να διασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα, η Forever καλλιεργεί την αλόη βέρα σε ιδιόκτητες φυτείες, ώστε να είναι σίγουρη ότι δεν γίνεται χρήση ζιζανιοκτόνων ή παρασιτοκτόνων.

Με περισσότερα από 50 εκατομμύρια φυτά αλόης βέρα, οι φυτείες αλόης της Forever βοηθούν τη γη να καθαρίσει από δύο εκατομμύρια τόνους CO2 κάθε χρόνο.

Το υψηλής περιεκτικότητας ζελέ της αλόης διαχωρίζεται προσεκτικά από το φύλλο και σταθεροποιείται με μια ειδική πατενταρισμένη διαδικασία.

Το κλειδί για την επιτυχία της Forever είναι η δέσμευση στην ποιότητα και την αγνότητα. Από την καλλιέργεια και τη φροντίδα μέχρι τη συγκομιδή τα φυτά αλόης της Forever καλλιεργούνται προσεκτικά με τα ίδια επίπεδα φροντίδας και τα πρότυπα που θέτει και για κάθε ένα από τα προϊόντα της.

Οι άνθρωποι που εργάζονται στις καλλιέργειες αλόης της Forever συλλέγουν την αλόη με το χέρι, με πολλή προσοχή και φροντίδα. Τα φύλλα επεξεργάζονται μέσα σε λίγες ώρες, προκειμένου να προσφέρουν το πιο αγνό και φρέσκο ζελέ αλόης, περικλείοντας όλες τις εγγενείς ιδιότητές του. Από το φυτό στο προϊόν, σ’ εσάς.

ΠΑΤΕΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΟΗΣ

Η αλόη βέρα της Forever είναι η πιο αγνή και με την περισσότερη περιεκτικότητα σε αλόη βέρα στην αγορά. Η δική μας αλόη δεν βράζεται. Χρησιμοποιούμε μόνο θερμοκρασίες χαμηλότερες από αυτή της παστερίωσης για να εξασφαλίσουμε ότι η δραστικότητα των ενζύμων διατηρείται αναλλοίωτη. Η ψυχρή επεξεργασία κλειδώνει τα θρεπτικά συστατικά αμέσως μετά τη συγκομιδή και βοηθά το προϊόν να διατηρήσει την πλήρη δραστικότητά του, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αυτό διασφαλίζεται μέσω τακτικών, εξονυχιστικών ελέγχων από την Forever που ξεκινούν από το στάδιο της καλλιέργειας και της παραγωγής μέχρι να γίνει η τελική διανομή. Το αγνό ζελέ αλόης είναι η βάση για όλα τα προϊόντα της Forever.

Η Forever ξεκινά με το 100% εσωτερικό ζελέ του φύλλου, προσθέτοντας προσεκτικά άλλα συστατικά προκειμένου να παράγει εκπληκτικά προϊόντα. Τα συστατικά σταθεροποίησης προέρχονται από φρούτα και καρπούς της φύσης. Η πολλαπλή χρήση της αλόης βέρα σημαίνει ότι μπορεί να ληφθεί είτε σε πόσιμη μορφή είτε να εφαρμοστεί στην επιδερμίδα. Τα προϊόντα της Forever, για την παραγωγή των οποίων δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα, είναι η απόδειξη της ικανότητας της φύσης να μας βοηθά να δείχνουμε και να νιώθουμε υπέροχα.

Η Forever σας παρέχει 100% σταθεροποιημένο ζελέ. Έρευνες έχουν δείξει ότι χάρη στην αποκλειστική πατενταρισμένη διαδικασία σταθεροποίησης της αλόης βέρα της Forever, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το ζελέ αλόης που χρησιμοποιεί η εταιρεία έρχεται ζωντανό στα χέρια σας από τη φύση.

ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ

Κατσίκες και μικρά πρόβατα αντί χημικά & ζιζανιοκτόνα καθαρίζουν τα φυτά μας από τα παράσιτα, ώστε να αναπτυχθεί μια εξαιρετική σοδειά χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την υγεία της αλόης ή του περιβάλλοντος.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ FLP

Ο Rex Maughan στήριξε την επιτυχία της Forever στο γεγονός ότι η αλόη βέρα έχει πολλές χρήσεις. Από το να διασφαλίσει καθημερινά σε εσάς περισσότερη ενέργεια έως την απόκτηση μιας λαμπερής επιδερμίδας ή την ενυδάτωση του οργανισμού και την παροχή των απαραίτητων βιταμινών για ευεξία. Τα αγνά συστατικά που περιέχονται στην αλόη βέρα προωθούν αυτά τα σπουδαία οφέλη για τον οργανισμό.

“Δεν είναι τυχαίο που εδώ και χρόνια η αλόη βέρα έχει θεωρηθεί ως ένα σύμβολο μακροζωίας, ομορφιάς, καλής υγείας και ευεξίας”.

“Η ιδέα είναι απλή. Όταν το προϊόν είναι το σωστό και άτομα με πεποίθηση μοιράζονται την ιδέα αυτή, τότε η επιτυχία θα έρθει αναπόφευκτα”.

Rex Maughan
Ιδρυτής και CEO

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ FOREVER LIVING PRODUCTS;

To 1978 o Rex Maughan ξεκίνησε να μοιράζεται το όνειρό του και το πραγμάτωσε με την αληθινή του δέσμευση σε αυτό. 38 χρόνια μετά, η οικογένεια της Forever Living Products, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης σε πολυτελή προϊόντα Αλόης Βέρα και λειτουργεί με ένα διαρκώς επεκτεινόμενο δίκτυο, πάνω από 10 εκατομμυρίων Ανεξάρτητων συνεργατών (Forever Business Owners) που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 161 χώρες.

Η εταιρία εδρεύει στην Αριζόνα της Αμερικής, ενώ στην Ελλάδα ιδρύθηκε το 1993. Την Ελληνική διοίκηση έχουν άνθρωποι στηριζόμενοι σε αξίες με βασικό γνώμονα τον σεβασμό προς τους πελάτες και Συνεργάτες της, για αυτό και χιλιάδες Έλληνες την εμπιστεύονται εδώ και 20 χρόνια που λειτουργεί, με έδρα στην Αθήνα και υποκαταστήματα σε Θεσσαλονίκη και στη Λευκωσία της Κύπρου.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ FOREVER

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ FOREVER;

Η FLP μπορεί και προσφέρει μια μοναδική επαγγελματική ευκαιρία για όλους τους ανθρώπους σε όλο το κόσμο. Μπορεί ο καθένας να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση Forever και να την επεκτείνει σε 161 χώρες. Χρησιμοποιεί τη δύναμη του Δικτυακού Μάρκετινγκ με ένα σταθερά αποδεδειγμένο μοντέλο από το 1978.

Απλά κατάργησε τους μεσάζοντες και με τη δύναμη των καταπληκτικών αυτών προϊόντων πληρώνει όλο αυτό το κέρδος στους συνεργάτες του. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα «Εργασία με τη Forever».

Pin It on Pinterest

Share This