ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ;

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 τρόπους παραγγελίας τα προϊόντα που επιθυμείτε. Δείτε παρακάτω τους διαθέσιμους τρόπους και επιλέξτε εσείς το πιο βολικό τρόπο για να εξυπηρετηθείτε άμεσα και γρήγορα.

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ F.L.P.

Μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα μας στις τιμές λιανικής ηλεκτρονικά μέσω του επίσημου ηλεκτρονικού καταστήματος της Forever. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ως μέλος με προνομιακές τιμές. Απλά αγοράζετε τα προϊόντα από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και Κύπρου σε τιμές λιανικής και αποστέλονται στο χώρο σας με τα αντίστοιχα έξοδα αποστολής ή / και αντικαταβολής.

Ηλεκτρονικό κατάστημα Ελλάδος ή Ηλεκτρονικό κατάστημα Κύπρου

ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Σας δίνουμε το δικαίωμα να αποκτήσετε το δικό σας προσωπικό κωδικό μέλους στη Forever και να αγοράσετε τα προϊόντα που χρειάζεστε με έκπτωση από 5%. Επίσης μπορείτε αν το επιλέξετε να έχετε ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα Αποστολής και την Αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα για τις ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ και τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ

Μπορείτε να μας παραγγείλετε τηλεφωνικά τα προϊόντα  που θέλετε στο τηλέφωνο 6973386318 και να σας τα αποστείλουμε στο χώρο σας. Εμείς σας προσφέρουμε Δωρεάν τα μεταφορά στις προπληρωμένες σε εμάς παραγγελίες, εφόσον η αξία τους ξεπερνάν τα 35 ευρώ στη λιανική. Επίσης εάν η αξία τους είναι άνω των 100 ευρώ τότε σας κάνουμε επιπλέον δώρα σε προϊόντα αξίας έως 10 ευρώ.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Μπορείτε να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία για τη παραγγελία σας μέσω της φόρμας παραγγελιών που δημιουργήσαμε για εσάς. Εκεί θα δείτε και πληροφορίες σχετικά με τρόπο πληρωμής και αποστολής. Μετά από επιβεβαίωση των στοιχείων σας και της πληρωμής, προχωρούμε σε παραγγελία των προϊόντων σας με απόδειξη ή τιμολόγιο από τη Forever.

Έξοδα αποστολής από ηλεκτρονικό κατάστημα Forever για Ελλάδα και Κύπρο

Σας παραθέτουμε το πίνακα χρεώσεων που ισχύουν μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Forever.

Τιμές μεταφορικών

Τιμές μεταφορικών

Πληροφορίες κατάθεσης για τηλεφωνικές παραγγελίες στο www.forever-aloe-vera.gr

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προχωρήσετε σε τηλεφωνική παραγγελία, η κατάθεση του κόστους των προϊόντων θα πρέπει να γίνει σε κάποιον από τους παρακάτω λογαριασμούς. Θα πρέπει να αναφέρετε στα σχόλια της κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας. Αφού επιβεβαιώσουμε τη πληρωμή σας θα προβούμε στη παραγγελία σας και θα σας ενημερώσουμε για την καταχώρηση και την αποστολή της. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται καθημερινές έως της 15.00 θα αποστέλλονται εντός 24 ωρών. Εάν είναι αργότερα τότε εντός 48 ωρών καθημερινές μέρες.

καταθέσεις πληρωμές

Pin It on Pinterest

Share This