ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΚΩΔΙΚΟ

Για να αποκτήσετε το προσωπικό σας κωδικό στη Forever απαιτούνται 3 απλά βήματα που γίνονται πολύ εύκολα από τον υπολογιστή σας.

  1. Ακολουθήστε τα βήματα της ηλεκτρονικής εγγραφής.
  2. Επαληθεύστε την εγγραφή σας μέσω email.
  3. Πραγματοποιήστε την παραγγελίας σας.

Η ενεργοποίηση είναι άμεση όταν πρόκειται για ηλεκτρονική καταχώρηση στην ιστοσελίδα της Forever και εφόσον η παραγγελία σας γίνει καθημερινή μέχρι της 15.00 τα προϊόντα σας αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα!

ΒΗΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Ακολουθήστε τις οδηγίες εγγραφής σύμφωνα με τις εικόνες που σας παραθέτουμε παρακάτω. Συμπληρώστε σωστά τα στοιχεία σας σύμφωνα με τις οδηγίες για σωστή ταυτοποίηση. Μόλις ολοκληρώσετε τα βήματα, αποκτάτε το δικό σας κωδικό για προνομιακές τιμές για πάντα και όλα τα δικαιώματα ενός μέλους της FLP.

ΒΗΜΑ 1

Τα στοιχεία τα συμπληρώνετε με Λατινικούς χαρακτήρες. Δηλαδή εάν ονομάζεστε Γεώργιος θα γράψετε Georgios.

Προσωπικές πληροφορίες: 

Συμπληρώνετε όνομα – επίθετο – ημερομηνία γέννησης και επιθυμητή γλώσσα επικοινωνίας και πατάτε «Επόμενο»…

Τα πεδία με κόκκινο αστεράκι * είναι απαραίτητα.

Τα στοιχεία σας πρέπει να είναι πραγματικά για να εκδίδονται και τα παραστατικά – αποδείξεις σωστά.

ΒΗΜΑ 2

Στοιχεία επικοινωνίας: 

Συμπληρώνετε διεύθυνση – Πόλη – Νομό – Χώρα – ταχυδρομικό κώδικα – Αρ. τηλεφώνου – email – και ξανά το email για επιβεβαίωση ορθότητας και πατάτε «Επιβεβαίωση Διεύθυνσης».

Τα στοιχεία να είναι αληθινά για να μπορείτε να παραλαμβάνετε σωστά τις παραγγελίες σας.

ΒΗΜΑ 3

Στοιχεία ταυτοποίησης αλλά και για απόδοση Bonus: 

Ενδέχετε να είναι απενεργοποιημένο για συμπλήρωση ηλεκτρονικά.

Συμπληρώνετε αριθμό ταυτότητας οπωσδήποτε για να μην υπάρξει ταυτοπροσωπία με άλλο πελάτη. Εάν επιθυμείτε συμπληρώνετε και τα υπόλοιπα όπως το επιλογή κατάθεσης Bonus. Αυτό είναι για να μπορεί η εταιρία να πληρώσει τα μηνιαία Bonus (χρήματα) που σας αναλογούν σε περίπτωση που έχετε με τη σειρά σας δικές σας εγγραφές και δικαιούστε bonus δικαιωμάτων – δικτύου.

Βέβαια μπορείτε να το δώσετε τηλεφωνικά στην εταιρία οποιαδήποτε άλλη στιγμή το επιθυμείτε.

(τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά για συμπλήρωση)

ΒΗΜΑ 4

Πληροφορίες Αναδόχου: 

Εδώ θα δείτε τα δικά μας στοιχεία όπως και εμείς έχουμε το κωδικό μέλους και είμαστε εμείς που σας συστήσαμε την εταιρία και τα μοναδικά προϊόντα της. Κάθε ένα μέλος συστήνετε από κάποιον άλλο ο οποίος ονομάζετε Ανάδοχος. Ο κωδικός που θα πρέπει να εμφανίζεται είναι 300000209557 με το όνομα Τσομπανίδου Σοφία.

Επίσης πληκτρολογείτε το κωδικό ασφαλείας όπως φαίνεται στην φωτογραφία για επαλήθευση ανθρώπινου παράγοντα και στη συνέχεια τσεκάρετε το κουτάκι «Συμφωνώ με τους Όρους και τις προυποθέσεις».

Πατάτε επαλήθευση Στοιχείων και θα σας αποσταλεί ένα email για επιβεβαίωση.

Ακολουθείτε στη συνέχεια τις οδηγίες που έχετε λάβει. Καλέστε μας για να σας βοηθήσουμε από το τηλέφωνο.

ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Η καταχώρηση της αίτησης εγγραφής ηλεκτρονικά ολοκληρώθηκε. Θα πρέπει να ανοίξετε τα email σας και να επιβεβαιώσετε σύμφωνα με τις οδηγίες που σας έχουν σταλεί. Στη συνέχεια προχωράτε στην πραγματοποίηση της πρώτης σας παραγγελίας.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ 1ΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Αφού πραγματοποιήσατε την είσοδό σας στο σύστημα σύμφωνα με τις οδηγίες που σας έχουν σταλεί από τη Forever προχωράτε στη παραγγελία.

Οι τιμές που θα βλέπετε στο δικό σας πλέον ηλεκτρονικό κατάστημα θα είναι ήδη μειωμένες με έκπτωση 5%.

Αυτό που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να γεμίσετε το καλάθι σας με προϊόντα συνολικής αξίας άνω των 55 ευρώ. Δεν έχει σημασία η ποσότητα, απλά να ξεπερνάει το ποσό αυτό.

Όταν συμπληρώσετε το καλάθι σας με τα αγαπημένα σας προϊόντα πατάτε ¨Ολοκλήρωση”.

Επιλέγετε τη διεύθυνση αποστολής και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε και πατάτε “Συνέχεια”.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε κάποια βοήθεια σε κάποιο από αυτά τα σημεία μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-9577480 για να σας εξυπηρετήσει κάποια υπάλληλος της Forever (Δευτέρα – Παρασκευή 9.00 – 17.00).

Αντιμετωπίσατε κάποιο θέμα;

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με την εγγραφή σας ή δυσκολεύεστε, επικοινωνήστε μαζί μας να σας εξυπηρετήσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ FOREVER

Pin It on Pinterest

Share This