ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ FOREVER LIVING PRODUCTS

Η FOREVER δίνει σε όλους την ευκαιρία να αγοράζουν τα καταπληκτικά προϊόντα της σε προνομιακές τιμές. Το μόνο χρειάζεται είναι να αποκτήσετε δωρεάν και χωρίς συνδρομές – το προσωπικό σας κωδικό μέλους. Έτσι θα απολαμβάνεται χαμηλότερες τιμές από 5% έως και 48% από τον τιμοκατάλογο λιανικής της Forever Living Products.

Για να αποκτήσετε το κωδικό σας το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αγοράσετε προϊόντα αξίας άνω των 55 ευρώ στην αξία των μελών (-5% και όχι λιανικής) από την πρώτη στιγμή. 

Και φυσικά δεν είναι μόνο οι προνομιακές τιμές αυτές που θα σας κάνουν να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στην FLP! Δείτε παρακάτω τα οφέλη και αποφασίστε εάν θέλετε να παραμείνετε πελάτης λιανικής ή αν θα ακολουθήσετε το παράδειγμά μας και να κερδίζεται για πάντα μαζί μας!

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

Με την εγγραφή σας στη Forever ως μέλος αποκτάτε αυτόματα και άμεσα κάποια πλεονεκτήματα και επωφελήστε οικονομικά σε σχέση με κάποιον που είναι πελάτης λιανικής. Είτε εάν επιλέξετε να κάνετε την εγγραφή σας είτε ηλεκτρονικά, είτε με χειρόγραφη αίτηση μέσω ενός συνεργάτη της Forever ισχύουν τα παρακάτω…

R

ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Από την στιγμή της εγγραφή σας αποκτάτε αμέσως το δικαίωμα της αγοράς όλων των προϊόντων μας σε καλύτερες τιμές από το τιμοκατάλογο λιανικής της εταιρίας. Τα προϊόντα μας σας κοστίζουν 5% χαμηλότερα. 

P

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ!

Σε περίπτωση που οποιοδήποτε μέλος μας πραγματοποιήσει συνολικές αγορές αξίας 465 ευρώ περίπου μέσα σε 2 συνεχόμενους ημερολογιακούς μήνες, μπαίνει αυτόματα στο επόμενο επίπεδο χαμηλότερων τιμών της τάξεως του 35% από το τιμοκατάλογο λιανικής της FLP.  Βέβαια αυτό μπορεί να επιτευχθεί και με ακόμη πιο άμεσο τρόπο όπως η αγορά του Πακέτου Γρήγορης εκκίνησης (με διπλά προϊόντα και επιπλέον οικονομικό όφελος ) ή άλλων προτάσεων.
R

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

Η πρώτη αποστολή ενός νέου μέλους έχει πάντα Δωρεάν τα έξοδα αποστολής των προϊόντων της πρώτης του παραγγελίας.
R

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

Η πρώτη σας παραγγελία, έχει Δωρεάν τα έξοδα αντικαταβολής. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα θα αποσταλούν στο χώρο σας και να πληρώσετε μόνο το κόστος των προϊόντων στον άνθρωπο που θα σας τα φέρει στην πόρτα σας (ACS Courier).
Y

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Η FOREVER σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε τις αγορές σας ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της και προπληρώνετε την παραγγελία σας. Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσω κάρτας πιστωτικής ή χρεωστικής, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό της λογαριασμό και να σας αποστείλει Δωρεάν τα προϊόντα στο χώρο σας.
Y

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εάν η παραγγελία σας δωθεί μέχρι περίπου 15.00 το μεσημέρι, τότε την επόμενη εργάσιμη (Δευτέρα έως Παρασκευή) θα βρίσκεται ήδη στο χώρο σας! Ειδάλως την επομένη.
Y

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Φυσικά με την εγγραφή σας μπορείτε να αγοράζετε απευθείας τα προϊόντα σας από οποιοδήποτε κατάστημα της Forever Living Products σε όλο το κόσμο με την έκπτωση που σας αντιστοιχεί. Τοπικά να αναφέρουμε ότι διαθέτουμε καταστήματα σε Ελλάδα (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) και Κύπρο.
Y

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (μόνο για FBO)

Αφορά τα μέλη FBO που είναι στο επίπεδο Assistant Supervisor (-35%).

Η FOREVER σας δίνει το δικαίωμα να δώσετε και σε άλλους ανθρώπους την ευκαιρία να αγοράζουν και αυτή με τη σειρά τους τα προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές όπως εσείς! Μπορείτε με τη σειρά σας να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους να αποκτήσουν το προσωπικό τους κωδικό μέλους με τα ίδια δικαιώματα με εσάς.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ FOREVER

Η FOREVER σας προσφέρει την ευκαιρία για οικονομική ανεξαρτησία μαζί της μέσω του μοναδικού συστήματος Δικτυακού Μάρκετινγκ που λειτουργεί αδιάλυπτα περισσότερα από 36 χρόνια και σε 161 χώρες στο κόσμο. Εργαστείτε για εσάς χωρίς αφεντικό, με το χρόνο που εσείς διαθέτετε από το χώρο σας με την υποστήριξη της εταιρίας και των συνεργατών της. Ρωτήστε μας πως μπορεί αυτό να δουλέψει για εσάς;

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΚΩΔΙΚΟ

Aποφασίσατε να αποκτήσετε το δικό σας και προσωπικό κωδικό μέλους με τη δυνατότητα να αγοράζετε τα προϊόντα μας σε προνομιακές τιμές;

Πατήστε στο κουμπί "ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ" για να μεταβείτε εύκολα και γρήγορα στην ηλεκτρονική αίτηση για άμεση εγγραφή και επίδοση του κωδικού από τη σύστημα της Forever. Μετά τη συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων και της επαλήθευσης email, ξεκινάτε να γεμίζετε το καλάθι σας και αποστολή της παραγγελίας  σας με Δωρεάν τα έξοδα αποστολής και την αντικαταβολή όπως αναφέραμε.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

Επειδή δεν είναι εύκολο για όλους η χρήση του Ίντερνετ, δημιουργήσαμε μια σελίδα οδηγό για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τα βήματα της ηλεκτρονικής σας εγγραφής - εύκολα και γρήγορα.

Pin It on Pinterest

Share This