ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ

Τα προϊόντα της Forever Living Products έχουν πάρει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από διεθνείς οργανισμούς για την καθαρότητα και ποιότητα τους.

Σφραγίδα Έγκρισης του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου της Αλόης (IASC)

H Forever Living Products είναι η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που έλαβε τη Σφραγίδα Έγκρισης του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου της Αλόης (IASC) για τα υψηλά πρότυπα που πληρούν τα προϊόντα αλόης της.

Πιστοποίηση Halal

Τα προϊόντα μας έχουν την πιστοποίηση της Halal, σύμφωνα με την οποία, για να είναι αποδεκτά με τις κατευθυντήριες γραμμές της IFANCA (Ισλαμική Επιτροπή για τα Τρόφιμα και τη Διατροφή στην Αμερική). Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να περιέχουν αλκοόλ ή αμφισβητήσιμα συστατικά ζωικής προέλευσης, ώστε να θεωρούνται πιστοποιημένα για κατανάλωση από τη Μουσουλμανική Κοινότητα.

Έγκριση Kosher

Έχουμε έγκριση Kosher που δίνεται σε προϊόντα που πληρούν ιδιαίτερα αυστηρά πρότυπα αγνότητας και ποιότητας για την Ιουδαϊκή Κοινότητα.

Πιστοποίηση Leaping Bunny

Το Leaping Bunny και η Forever Living Products μοιράζονται έναν κοινό σκοπό. Να περιοριστεί η βάναυση μεταχείριση των ζώων και να παρέχουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αναγνωρίζουν ότι ένα προϊόν πραγματικά δεν είναι αποτέλεσμα δοκιμών σε ζώα.

Πιστοποίηση ISO 9001:2000 14001:2004

Πιστοποιήσεις Διεθνών Προτύπων ISO που εγγυώνται την ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιδράσεων στο περιβάλλον και τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Πιστοποίηση Ισλαμικής Κοινότητας

Η διάκριση της Ισλαμικής Κοινότητας της Καλιφόρνια πιστοποιεί την αποδοχή των προϊόντων μας και την πλήρωση όλων των απαιτήσεων της, αντικατοπτρίζοντας τα υψηλά πρότυπα της Forever και την προσοχή που δίνει στην καθαρότητα και στην αγνότητα, σε όλα τα στάδια παραγωγής και συσκευασίας.

Πιστοποίηση Kolner

Η έγκριση από τον Γερμανικό Οργανισμό Kolner δίνεται σε όσα προϊόντα έχουν ελεγχθεί και έχουν βρεθεί αρνητικά σε παράνομες ή άλλες αναβολικές ουσίες και είναι ασφαλή για χρήση από επαγγελματίες αθλητές.

Πιστοποίηση NSF

Το ιδιόκτητο εργοστάσιο Forever Nutraceutical όπου παρασκευάζονται τα συμπληρώματα διατροφής μας έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τις προϋποθέσεις του προγράμματος πιστοποίησης NSF (National Sanitary Foundation), ενός οργανισμού πιστοποίησης με τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας ανά τον κόσμο.

Η πιστοποίηση επιβεβαιώνει πως το εργοστάσιο ακολουθεί τις σωστές πρακτικές για την παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων των ΗΠΑ. Για την πιστοποίηση αυτή ελέγχονται όλα τα στάδια της παραγωγής, από το πρώτο έως και το τελευταίο, μέχρι και το τελικό προϊόν της παραγωγής.

Πιστοποίηση NSF for Sports

Με την πιστοποίηση NSF for Sport, μια ακόμη προσθήκη που υποδεικνύει τη δέσμευση της Forever για άριστη ποιότητα, επιβεβαιώνεται ότι το εργοστάσιο Forever Nutraceutical ακολουθεί σωστές πρακτικές για την παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής και προϊόντων για αθλητές σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων των ΗΠΑ.

Επιπλέον πως στο εργοστάσιο δεν παρασκευάζονται, αποθηκεύονται, διανέμονται ή επεξεργάζονται ουσίες απαγορευμένες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Anti –doping (WADA).

Γνωστοποίηση ΕΟΦ

Όλα τα διατροφικά προϊόντα της Forever φέρουν τον αριθμό πρωτοκόλλου γνωστοποίησης ΕΟΦ στις ετικέτες τους. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα που φέρουν τη σήμανση του ΕΟΦ έχουν ελεγχθεί και εγκρίνονται για διανομή στη χώρα καθώς δεν φέρουν κίνδυνο για τους πολίτες της.

30 ημέρες εγγύηση ικανοποίησης

Όλα μας τα προϊόντα διαθέτουν 30 ημέρες εγγύηση ικανοποίησης και επιστροφής χρημάτων άνευ όρων για τους πελάτες μας.

Πιστοποίηση Direct Selling Association (DSA)

Η Forever Living Products είναι μέλος του Direct Selling Association (DSA), ο οποίος είναι ένα ρυθμιστικό όργανο και στο οποίο τα μέλη είναι εθελοντές και οι διανομείς συμμορφώνονται με τα πλαίσιο που ορίζονται.

Μέλος του ΕΣΕΑΠ

Η Forever Living Products είναι μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Εταιριών Απευθείας Πωλήσεων. Είναι ένας οργανισμός ο οποίος προωθεί τις απευθείας πωλήσεις και διατηρεί τα υψηλότερα πρότυπα καλής πρακτικής εκ μέρους των εταιριών – μελών μέσω του Κώδικα Δεοντολογίας του Συνδέσμου.

Διασφαλίζει ότι η εμπορία προϊόντων εκ μέρους των Εταιριών – Μελών καθώς και η ευκαιρία των απευθείας πωλήσεων διεξάγονται με βάση το υψηλότερο επίπεδο επιχειρηματικής δεοντολογίας και παροχής υπηρεσιών στους καταναλωτές.

Pin It on Pinterest

Share This