ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΩΔΙΚΟ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΗ FOREVER;

Τα μέλη της Forever που έχουν το δικό τους προσωπικό κωδικό αγορών αποκτούνε προνόμια σε σχέση με κάποιον πελάτη λιανικής της Forever. Ας δούμε αναλυτικά για ποιο λόγο να κάνετε την εγγραφή σας και να αποκτήσετε το δικό σας προσωπικό κωδικό.

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Τα μέλη μας (Preferred Customer) έχουν το δικαίωμα αγοράς όλων των προϊόντων με έκπτωση 5%.

Όσοι ξεκινάνε την εγγραφή τους κερδίζουν με την πρώτη κιόλας παραγγελία τους έκπτωση στα προϊόντα τους 5%. 

Το ελάχιστο όριο παραγγελίας είναι τα 55 ευρώ. Ο κωδικός σας παραμένει ενεργός εφόσον πραγματοποιείτε κάποια αγορά – παραγγελία τουλάχιστον μία φορά το εξάμηνο. Σε περίπτωση που δεν προβείτε σε κάποια αγορά για 6 συνεχόμενους μήνες τότε το σύστημα αυτόματα διαγράφει το κωδικό σας. 

Βέβαια μπορείτε να ξανακάνετε την εγγραφή σας σε περίπτωση διαγραφής με νέα παραγγελία στον ανάδοχό σας. Επικοινωνείτε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Αφορά καθαρά και μόνο πελάτες που θέλουν να αγοράζουν τα προϊόντα σε προνομιακές τιμές έναντι της λιανικής και δεν επιθυμούν να ασχοληθούνε επαγγελματικά.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ 35%

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί ακόμη πιο μειωμένες τιμές από το 15%, μπορεί να κάνει τα εξής βήματα:

1. Παραγγελίες άνω των 465 ευρώ μέσα σε 2 συνεχόμενους ημερολογιακούς μήνες.

Τι σημαίνει αυτό;

Να πραγματοποιήσει στο προσωπικό του κωδικό μέσα σε δύο (2) συνεχόμενους ημερολογιακούς μήνες παραγγελίες αξίας άνω των 465 ευρώ. Το σύστημα αυτόματα θα αναγνωρίσει τις αγορές του και θα τον ανεβάσει στο αμέσως επόμενο επίπεδο της τάξεως του 35%.

Ας το δούμε πρακτικά αυτό.

Τον μήνα Ιανουάριο πραγματοποιήσαμε δικές μας παραγγελίες π.χ. 100 ευρώ. Εάν συμπληρώσουμε παραγγελίες με προϊόντα επιπλέον αξίας άνω τον 365 μέχρι και τελευταία μέρα του Φεβρουαρίου, τότε το σύστημα τον ανεβάζει στο επίπεδο του 35% (Assistant Supervisor) και από τις επόμενες παραγγελίες του θα έχει μόνιμη έκπτωση σε αυτό το ποσοστό.

Το ελάχιστο όριο παραγγελίας κατεβαίνει στα 45 ευρώ.

Επίσης έχει το δικαίωμα να μπορεί να ανοίξει κωδικό και σε άλλους που μπορεί να ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το δικό τους κωδικό και να αγοράζουν με έκπτωση.

Εάν οι άνθρωποι που έχει συστήσει την εταιρία μας αγοράσουν οποιαδήποτε φορά μαζί με την εγραφή τους, τότε η εταιρία δίνει σε αυτό το μέλος μπόνους. Επιπλέον έχει το δικαίωμα να προβεί σε πώληση λιανικής τον προϊόντων αυτών μέσω της Forever και να κερδίσει 35% από την παραγγελία.

2. Αγορά πακέτου γρήγορης Εκκίνησης (Start Pack ή NCP)

Τι σημαίνει αυτό;

Η Forever δίνει το δικαίωμα ΜΟΝΟ σε νέα μέλη να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση στο επίπεδο του 35%, απλά αγοράζοντας κάποιο από τα πακέτα γρήγορης εκκίνησης.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 2 από τα πακέτα αυτά και να μπείτε άμεσα σε αυτό το επίπεδο. Τα πακέτα αυτά επίσης συμφέρουν διότι τα αγοράζετε κατευθείαν πιο οικονομικά και με έντυπο υλικό και δείγματα. Επομένως είναι ο πιο συμφέρον τρόπος για να αποκτήσετε τις μοναδικές αυτές τιμές άμεσα και για πάντα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΩΝ ΤΙΜΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ για προπληρωμένες ηλεκτρονικές παραγγελίες

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ FOREVER ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ απλά δουλεύοντας έξυπνα και με το χρόνο που εσείς διαθέτετε.

Δείτε περισσότερα στο ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ και ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ FOREVER

Pin It on Pinterest

Share This