Για ποιο λόγο οποιοσδήποτε να προτιμήσει τα προϊόντα της Forever από κάποιον άλλο οίκο;

  • Είναι η νούμερο 1 Εταιρία σε Aloe Vera στον κόσμο από το 1978 με διεθνή παρουσία σε 160 χώρες.
  • Η πιο αγνή και με την περισσότερη περιεκτικότητα σε Aloe Vera στην αγορά.*
  • Είναι η πρώτη εταιρία στον κόσμο που απέκτησε τη Σφραγίδα Έγκρισης του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου της Αλόης (IASC).
  • Μόνο η Forever διαθέτει τη μοναδική πατέντα σταθεροποίησης που κρατάει το ζελέ ζωντανό, όπως είναι μέσα στο φύλλο.
  • Τα συστατικά σταθεροποίησης προέρχονται από φρούτα και καρπούς της φύσης.
  • Η Forever διαθέτει τις μεγαλύτερες ιδιόκτητες καλλιέργειες Αλόης και εργοστάσια παραγωγής στην Αμερική.
  • Ελέγχει αποκλειστικά όλη τη διαδικασία από την καλλιέργεια, τη συγκομιδή, την παρασκευή έως και την τελική διανομή, χωρίς να παρεμβαίνουν εξωτερικοί μεσάζοντες.

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ FOREVER (PROOF OF FOREVER)

Η Forever είναι ο μεγαλύτερος καλλιεργητής / κατασκευαστής και διανομέας προϊόντων Αλόης Βέρα. Με έτος ίδρυσης το 1978, η εταιρία είναι αφοσιωμένη στο να παράγει προϊόντα που βοηθούν τους ανθρώπους. Αντί να προσθέσει απλά μερικές σταγόνες Αλόης Βέρα στα προϊόντα για να κάνει τον κόσμο να τα αγοράσει, η Forever ξεκινά με αγνή, φρέσκια, δραστική Αλόη Βέρα και στη συνέχεια προσθέτει άλλα συστατικά για να ενισχύσει τη χρήση τους στα διάφορα σκευάσματα (όπως ενυδατικές κρέμες, σαμπουάν, προϊόντα περιποίησης δέρματος κλπ). Με άλλα λόγια, το νούμερο 1 συστατικό στα προϊόντα μας είναι το 100% σταθεροποιημένο ζελέ Αλόης Βέρα. Παρακάτω διαβάστε μερικούς λόγους που τα προϊόντα Αλόης Βέρα της Forever είναι τα πιο αποτελεσματικά που μπορείτε να αγοράσετε.

Καλλιέργεια και Συγκομιδή

Η Forever διαθέτει δικές της φυτείες Αλόης Βέρα όπως αυτές στη γόνιμη κοιλάδα του Rio Grande στο Νότιο Τέξας, στη Δομινικανή Δημοκρατία και στο Μεξικό.

Κάθε βήμα στη διαδικασία καλλιέργειας φροντίζεται από εξειδικευμένο και προσεκτικό προσωπικό, από το αρχικό στάδιο όπου καλλιεργούνται τα «νεογνά» μέχρι τους σχολαστικά καλλιεργημένους αγρούς των ώριμων φυτών της Αλόης Βέρα και μέχρι την προσεχτική συγκομιδή με το χέρι.

Η Forever καλλιεργεί μόνο της Aloe Barbadensis, αν και υπάρχουν πάνω από 300 διαφορετικά είδη Αλόης. Μόνο τα ώριμα φυτά Αλόης που περιέχουν 100% δραστικό ζελέ Αλόης χρησιμοποιούνται. Νέες τεχνολογίες συγκομιδής έχουν υιοθετηθεί σε όλο το αγροτικό σύστημα και δεν χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα σε κανένα στάδιο της παραγωγής.

Διαδικασία επεξεργασίας

Η Forever επεξεργάζεται τα φύλλα της Αλόης της μέσα σε λίγες ώρες από τη συγκομιδήΠλένονται και ξεπλένονται δύο φορές πριν φιλεταρισθούν προσεκτικά.

Μερικά λεπτά μετά το φιλετάρισμα, το ακατέργαστο ζελέ σταθεροποιείται με μια αποδεδειγμένη, πατενταρισμένη διαδικασία που διατηρεί κατ’ουσίαν και τις 75 θρεπτικές ουσίες που υπάρχουν  φυσικά στο φυτό. Από τη στιγμή της συγκομιδής και καθ’όλη τη διάρκεια της σταθεροποίησης, το ζελέ αντιμετωπίζεται με αυστηρούς κανόνες υγιεινής.

Τα μηχανήματα και τα κτίρια πληρούν της προϋποθέσεις υγιεινής, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα του προϊόντος. Μόνο το αγνό ζελέ Αλόης Βέρα χρησιμοποιείται. Το φύλλο, μαζί με την κίτρινη επένδυση (που ονομάζεται αλοϊνη) απορρίπτεται. Το μαλακό σημείο του ακατέργαστου ζελέ παραμένει για να πολτοποιηθεί. Αυτό το μαλακό κομμάτι αποτελεί έναν πολύ ευεργετικό παράγοντα για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων.

Αν και τα προϊόντα διανέμονται ως διατροφικά και καλλυντικά, έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με φαρμακευτική άδεια. Αυτό σημαίνει ότι οι εγκαταστάσεις, τα μηχανήματα, ο εξοπλισμός δοκιμών κλπ, υπόκεινται σε αυστηρούς κυβερνητικούς κανονισμούς.

Κάθε παρτίδα προϊόντος που παράγεται έχει δοκιμαστεί πολλές φορές πριν, κατά την διάρκεια και μετά την τελική μορφοποίηση, πριν ελευθερωθεί με έλεγχο ποιότητας από την καραντίνα. Τα αναλώσιμα προϊόντα σφραγίζονται για να προστατευτούν από μολύνσεις και για να αυξηθεί η διάρκεια ζωής τους.

Τα μπουκάλια που περιέχουν τον Aloe Vera Gel , Aloe Berry Nectar, Forever Freedom και Aloe Bit’s n Peaches έχουν κατασκευαστεί με έναν μοναδικό πλαστικό τριών στρωμάτων το οποίο προστατεύει ακόμη περισσότερο το προϊόν από την οξείδωση και το κρατάει φρέσκο. Μιας και η Forever σταθεροποιεί και μορφοποιεί τα προϊόντα μόνη της, τα προϊόντα της παράγονται καθημερινά.

Δεν παραγγέλνουμε μια μεγάλη παρτίδα προϊόντων μια ή δύο φορές το χρόνο και την αφήνουνε να παλιώσει. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι παραλαμβάνετε φρέσκα προϊόντα. φτιαγμένα μόνο μερικές βδομάδες πριν φθάσουν στις αποθήκες μας.

Pin It on Pinterest

Share This