Γίνετε Σύμβουλος Ομορφιάς

Αγαπάτε την υγεία και την ομορφιά και θέλατε πάντα να είστε μέρος ενός ενθουσιώδους και γρήγορα αναπτυσσόμενου κλάδου; Φανταστείτε πως τώρα έχετε την ευκαιρία να εργασθείτε με υπέροχα προϊόντα και να τα μοιραστείτε με άλλους.

Μπορείτε επίσης να φανταστείτε πως μπορείτε στην πραγματικότητα να διοικήσετε τη ΔΙΚΗ σας επιχείρηση, χωρίς να χρειάζεται να επενδύσετε τεράστια ποσά κεφαλαίου; Επενδύστε τον ενθουσιασμό σας, κάποιο χρόνο και θετική στάση. Σας αρέσει να γνωρίζετε καινούρια άτομα, είστε δραστήριοι και σας αρέσει να διασκεδάζετε;

Η Forever σας δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε εργασία και διασκέδαση. Η επιχείρησή σας με βάση το σπίτι σας σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε το δικό σας ωράριο και να εργασθείτε με τους δικούς σας ρυθμούς.

Από συμπληρωματικό εισόδημα σε κύριο εισόδημα;

Αυτό εξαρτάται από εσάς, από μερική ή κύρια απασχόληση μπορείτε να αποκτήσετε τον τρόπο ζωής που πάντα φανταζόσασταν.

• Έχετε κουραστεί με το να παλεύετε με τα πάντα για να ικανοποιήσετε τον καθένα, χωρίς να έχετε καθόλου χρόνο για εσάς; Στις περισσότερες εργασίες είναι πραγματικά αδύνατο να πετύχετε αυτήν την ισορροπία.

• Είναι δυνατόν να τα έχετε όλα, απλά φανταστείτε το – οικονομική ανεξαρτησία, καθώς και χρόνο για να κάνετε όλα τα σημαντικά πράγματα στη ζωή σας, καθώς και προσωπική ανάπτυξη.

Τι προσφέρουμε λοιπόν;

• Χωρίς αφεντικό – κανένας δεν θα σας πει τι να κάνετε!

• Ελευθερία επιλογής – για εσάς και την οικογένειά σας.

• Ευέλικτο ωράριο – εργασία που ταιριάζει σε εσάς και τον τρόπο ζωής σας.

• Επιλέγετε το πότε εργάζεσθε. Θα έχετε την ευελιξία να εργάζεσθε απλά μερικές ώρες για επιπλέον εισόδημα ή να χτίσετε μια πλήρης απασχόλησης καριέρα και να πετύχετε ένα πλούσιο εισόδημα. Η επιλογή είναι απλά δική σας.

• Χαμηλό κόστος έναρξης – οι Σύμβουλοι Ομορφιάς που ασχολούνται σοβαρά με αυτό που κάνουν, αγοράζουν το δικό τους πακέτο το συντομότερο δυνατόν. Αυτό είναι η ΔΙΚΗ ΣΑΣ βιτρίνα. Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα συνδυασμό γύρω στα 100 € αλλά ρωτήστε για τους διάφορους συνδυασμούς προϊόντων για το δικό σας πακέτο. Κερδίζετε ενώ μαθαίνετε.

Δομή Bonus – που είναι απλά καταπληκτική. Κερδίστε αμέσως 15%, 35%, πολύ γρήγορα, και οι Managers κερδίζουν 48%. Μόλις αποκτήσετε αυτό το % ποσοστό δεν το χάνετε ποτέ!

• Πρόγραμμα εκπαίδευσης – μην ανησυχείτε εάν δεν είχατε ποτέ ασχοληθεί με το χώρο της υγείας και της ομορφιάς στο παρελθόν, καθώς παρέχουμε πλήρη εκπαίδευση και υποστήριξη.

• Χωρίς σύνορα – μπορείτε να πάτε όπου σας ευχαριστεί.
• Μοναδικότητα – κορυφαίας ποιότητας προϊόντα που ο καθένας θα αγαπήσει, προσφέροντας εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών στη λιανική πώληση.

• Αναπτύξτε τη δική σας ομάδα Συμβούλων Ομορφιάς και η Εταιρεία θα πληρώσει και ΕΣΑΣ για τις απολαβές της ομάδας σας.

Ελάτε μαζί μας. Δώστε διασκέδαση και ενθουσιασμό στη ζωή σας.

Πιθανόν θα κάνετε δύο ερωτήσεις στον εαυτό σας.

Με ενδιαφέρει;

• Μπορώ να το κάνω;

Μπορείτε να αισθάνεστε σιγουριά πως θα είμαστε εκεί για να σας υποστηρίξουμε για όσο καιρό χρειάζεσθε.

Επιθυμία μας είναι να πετύχετε, για αυτό θα βρίσκεται πάντα κάποιος εκεί για να σας βοηθήσει και επιπλέον υπάρχει ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης που θα σας προσφέρει όλες τις ικανότητες για τα προϊόντα και την επιχείρηση που χρειάζεσθε για τον τομέα υγείας και ομορφιάς. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να τους επεκτείνετε στον έλεγχο βάρους και στη διατροφή, εάν το επιθυμείτε.

Το να ξεκινήσετε είναι τόσο απλό όσο το να μετρήσετε μέχρι το 3.

  1. Καλέστε μας για να κανονίσετε μια συνέντευξη για να μάθετε για το νέο σας μέλλον.
  2. Μάθετε περισσότερα για διαφορετικούς συνδυασμούς σε πακέτα έναρξης και διασκεδάστε καθώς πειραματίζεστε!
  3. Παρακολουθήστε και αποκτήστε γνώσεις – στη συνέχεια κερδίστε χρήματα!

Pin It on Pinterest

Share This