Η Forever Living Products βρίσκεται σε περισσότερες από 160 χώρες. Διαθέτουμε και φυσικό κατάστημα στη Κύπρο και συγκεκριμένα στη διεύθυνση Κ. Αναξαγόρα 30 (2024) στη Λευκωσία. Τα προϊόντα μας δεν θα τα βρείτε σε καταστήματα όπως supermarket και φαρμακεία παραμόνο μέσω κάποιου συνεργάτη της Forever.

Για να αγοράσει κάποιος τα μοναδικά προϊόντα της Forever θα πρέπει να πραγματοποιήσει έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Επιλέξτε τρόπο παραγγελίας

  1. Ηλεκτρονική παραγγελία μέσω της επίσιμης ιστοσελίδας (ηλεκτρονικό κατάστημα).
    – Πατήστε ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΔΩ και μεταφέρεστε στο online store της Forever Cyprus (σε νέο παράθυρο).
    – Προσθέτετε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι αγορών και ακολουθείτε τις οδηγίες για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Εντός της ιστοσελίδας θα δείτε και το κόστος των μεταφορικών.
    – Οι τιμές είναι του τιμοκαταλόγου λιανικής με το φ.π.α. Κύπρου (χαμηλότερο από Ελλάδα). Μπορείτε να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο εδώ.


  2. Εγγραφή μέλους με προνομιακές τιμές. Απλά πραγματοποιήστε την εγγραφή σας ηλεκτρονικά εδώ στην επίσημη ιστοσελίδα της Forever Living και αποκτάτε από την πρώτη κιόλας παραγγελία έκπτωση στα προϊόντα σας 15%. Υπάρχει η δυνατότητα για μεγαλύτερες εκπτώσεις. Πολύ σημαντικό – η πρώτη σας παραγγελία έχει δωρεάν μεταφορικά και δωρεάν αποστολή στο χώρο σας. Τα στοιχεία που καταχωρείτε είναι απλά για να ανοιχτεί ένας κωδικός πελάτη – συνεργάτη και δεν διανέμονται αλλού.

  3. Τηλεφωνήστε εμάς στο 6973386318 για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και να προχωρήσουμε στη δρομολόγηση των προϊόντων σας. Η πληρωμή γίνεται μέσω κατάθεσης σε τράπεζα που σας υποδεικνύουμε και στη συνέχεια επιβεβαιώνουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία των προϊόντων, της πληρωμής και της αποστολής και η εταιρία τιμολογεί και αποστέλει τα προϊόντα όπως μας υποδείξατε. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας και να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

  4. Εάν βρεθείτε στο κατάστημα της Forever Living Cyprus τότε δώστε το κωδικό συνεργάτη 300000209557 στο όνομα Τσομπανίδου Σοφία και ζητήστε τα προϊόντα που θέλετε με απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο. Οι υπάλληλοι του καταστήματος θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν.

Καλέστε μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε. Είμαστε στη διάθεσή σας!

Δείτε επίσης τη σελίδα μας Πως να παραγγείλετε;

www.forever-aloe-vera.gr

Pin It on Pinterest

Share This