Αγνότητα

Επειδή αγαπάμε την Αλόη, στις εκτάσεις μας φροντίζουμε με δικό μας τρόπο τα 50 εκατομμύρια φυτά Αλόης Βέρα. Η Αλόη μας, συλλέγεται με το χέρι και το υψηλής περιεκτικότητας ζελέ της Αλόης, διαχωρίζεται προσεκτικά από το φύλλο πριν σταθεροποιηθεί με την ειδική πατενταρισμένη διαδικασία. Όλη η διαδικασία ολοκληρώνεται μέσα σε λίγες ώρες από τη συγκομιδή της για να λάβετε το πιο αγνό, φρέσκο ζελέ Αλόης Βέρα απευθείας από το φυτό στο προϊόν, σ’ εσάς.

Θρεπτικά Συστατικά

Έχουμε αφιερώσει χρόνο να αναζητήσουμε τα καλύτερα συστατικά της φύσης για υγεία και ομορφιά και να τα μοιραστούμε με όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα μας από Αλόη Βέρα ήταν τα πρώτα που έλαβαν τη Σφραγίδα Έγκρισης του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου της Αλόης για τη σύνθεσή τους και την αγνότητά τους.

Στην Forever συνδυάζουμε αγνή Αλόη Βέρα με φυσικά, προηγμένης σύνθεσης συστατικά, προσεχτικά επιλεγμένα για να ενισχύσουν τα οφέλη της Αλόης. Η Αλόη Βέρα μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα άλλα συστατικά, ώστε να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους για να δείχνετε και να αισθάνεστε καλύτερα, εσείς και η οικογένειά σας.

Αξιόπιστες Πρακτικές

Η Forever δεν διενεργεί δοκιμές σε ζώα, και πολλά προϊόντα της φέρουν πιστοποιήσεις Kosher, Halal και την πιστοποίηση από την Ισλαμική Κοινότητα.

Είμαστε τόσο βέβαιοι ότι όλοι θα αγαπήσουν τα προϊόντα μας που προσφέρουμε 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων, εάν οι πελάτες μας δεν μείνουν ικανοποιημένοι.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν τα οφέλη των προϊόντων μας. Ελπίζουμε να είστε ο επόμενος που θα απολαύσει τα οφέλη της Αλόης Βέρα.

Pin It on Pinterest

Share This