Περηφάνια

Τα προϊόντα είναι η καρδιά της επιχείρησής μας. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τα προϊόντα μας και έχουμε πάθος για την Aloe Vera, η οποία σταθεροποιείται με ειδική πατενταρισμένη διαδικασία, ώστε να μπορεί να παραμείνει αγνή και να χρησιμοποιείται ως το θεμελιώδες συστατικό σε όλη την γκάμα των προϊόντων μας. Το 1978 ο Rex είχε το όραμα να φέρει τα οφέλη της αλόης στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Ο Νο 1 στο κόσμο

Το επιχειρηματικό μοντέλο βοηθάει στο να πραγματοποιηθεί αυτό το όραμα και να γνωρίσουν όσο περισσότεροι άνθρωποι γίνεται τα προϊόντα της Forever. Τα προϊόντα είναι η κινητήριος δύναμη. H Forever είναι ο μεγαλύτερος καλλιεργητής, παραγωγός και διανομέας αλόης βέρα στον κόσμο και ελέγχουμε όλα τα στάδια της παραγωγής. 

Πάντα φρέσκο ζελέ

Η Forever ασχολείται με την Έρευνα & την Ανάπτυξη, καθώς και με τη συσκευασία, τη μεταφορά και τη διανομή των προϊόντων της. Ένα φυτό αλόης ωριμάζει σε περίπου τρία χρόνια και έπειτα συλλέγεται με το χέρι με ιδιαίτερη φροντίδα, ενώ μέσα σε λίγες ώρες από τη συγκομιδή, μεταφέρεται, ξεπλένεται και φιλετάρεται. Μερικά λεπτά μετά το φιλετάρισμα, το ακατέργαστο ζελέ σταθεροποιείται μέσω μιας ειδικής πατενταρισμένης διαδικασίας, γεγονός που διασφαλίζει τις θρεπτικές ουσίες που υπάρχουν φυσικά στο φυτό.

Εγγύηση ποιότητας

Η Forever διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό πιστοποιήσεων και δεσμεύεται για την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της. Κάθε παρτίδα προϊόντος που παράγεται έχει δοκιμαστεί πολλές φορές, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την τελική μορφοποίηση πριν φτάσει στον καταναλωτή. Η Forever είναι τόσο σίγουρη για την ποιότητα των προϊόντων της που προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων μέσα σε 30 ημέρες από την αγορά αν οι πελάτες δεν μείνουν ικανοποιημένοι.

Αυτή η εξαιρετική ποιότητα δημιουργεί μεγάλη ζήτηση και μόνο πέρυσι πουλήσαμε 1,465,309 μπουκάλια Forever Aloe Vera Gel! Απίστευτο! 

Pin It on Pinterest

Share This