Ο οργανισμός τον χειμώνα

Τον χειμώνα ο οργανισμός μας είναι πιο ευάλωτος απέναντι στις ιώσεις λόγω του κρύου και της ανάλλαγης ζεστού και κρύου περιβάλλοντος. Η μόνη λύση για να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας είναι να λαμβάνουμε τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα για να ενδυναμώσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Ας εφοδιαστούμε με τα κατάλληλα προϊόντα προκειμένου να αυξήσουμε τα επίπεδα ενέργειας για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Ποια προϊόντα μπορούν να βοηθήσουν;

Φυσικός χυμός Αλόης βέρα - forever aloe vera gel

Forever Aloe Vera Gel – Χυμός Αλόης Βέρα

Για ένα δυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα δεν μπορεί να λείπει το Forever Aloe Vera Gel, το οποίο αποτελεί τη βάση της διατροφής σας. Ξεκινώντας με αυτό το αγνό από 100% σταθεροποιημένο ζελέ Αλόης, εφοδιάζετε με όλα τα θρεπτικά συστατικά τον οργανισμό σας και αυξάνετε σε ποσοστό 3,7 τη βιοδιαθεσιμότητα των βιταμινών που λαμβάνετε καθημερινά στη διατροφή σας.

048-forever-absorbent-c-vitamine

Forever Absorbent C – Βιταμίνες  C με πίτουρο βρώμης

Είναι κοινώς αποδεκτά τα οφέλη της βιταμίνης C και η επιστήμη μας προσφέρει έναν ολόκληρο κατάλογο με τα οφέλη της. Η Forever Absorbent C εφοδιάζει τον οργανισμό μας με την απαραίτητη ποσότητα βιταμίνης C σε συνδυασμό με πίτουρο βρώμης για την καλύτερη απορρόφηση της βιταμίνης. Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, το οποίο προστατεύει τα κύτταρα από τη δράση των ελεύθερων ριζών. Τα οφέλη της έχουν συσχετιστεί με την ενίσχυση της δράσης του ανοσοποιητικού συστήματος και την ανακούφιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος.

355-forever-immublend

Forever Immublend – Τόνωση άμυνας του οργανισμού

Το Forever Immublend αυξάνει τις άμυνες του οργανισμού και τροφοδοτεί τον οργανισμό με μια ποικιλία θρεπτικών συστατικών για να ανταπεξέλθει στις δύσκολες ημέρες του χειμώνα. Αποτελείται από σημαντικά συστατικά τα οποία είναι ο σύμμαχός σας αυτή τη δύσκολη περίοδο του χρόνου. Περιλαμβάνει λακτοφερίνη των μανιταριών maitake και shiitake, μαζί με βιταμίνες C και D και ψευδάργυρο για έξτρα ενίσχυση. Το κάθε ένα από αυτά έχει ξεχωριστεί αξία για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και συνεισφέρει στην ευεξία του οργανισμού σας.

Πρόπολη Μελισσών (φυσική αντιβίωση) - Forever Bee Propolis

Forever Bee Propolis – Πρόπολη μελισσών

Η πρόπολη είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές αντιβιοτικές ουσίες που υπάρχουν. Το Forever Bee Propolis αποτελεί μια εξαιρετική μορφή της τροφής από πρόπολη μελισσών, βασιλικό πολτό και άλλα θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία. Η πρόπολη έχει ιστορία 5.000 ετών και είναι γνωστή για την ικανότητα της να καταπολεμά τα μικρόβια. Η Forever Living το έφερε για εσάς από τη φύση σε ένα δισκίο για να απολαύσετε τα οφέλη της.

 

Pin It on Pinterest

Share This