Οι άνθρωποι που έχουν ενσωματώσει στη ζωή τους σε συχνή βάση προϊόντα αυθεντικής Αλόης νιώθουν τα οφέλη στην υγεία τους εσωτερικά και εξωτερικά. Δείχνουν και αισθάνονται καλύτερα. Γι’αυτό και έχει λάβει τόσες πολλές ονομασίες όπως «το φυτό θαύμα» – «ο γιατρός της γλάστρας» κ.α. Χρησιμοποιείτε εδώ και αιώνες και είναι το μόνο φυτό που προσφέρει τόσα πολλά στον ανθρώπινο οργανισμό από κάθε άλλο στο κόσμο.

ΕΛΕΓΧΟ ΒΑΡΟΥΣ

Η Αλόη Βέρα μέσω των συστατικών της μπορεί να ρυθμίσει με φυσικό τρόπο το βάρος μας καθώς έχει τη δυνατότητα να καθαρίζει το πεπτικό μας σύστημα. Επίσης μας προσφέρει επίπεδα ενέργειας που χρειαζόμαστε για τις καθημερινές μας και μη δραστηριότητες. Έλεγχο βάρους με αλόη για ασφαλές αποτέλεσμα.

ΑΜΙΝΟΞΕΑ

Το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται 22 αμινοξέα, τους οικοδομικούς λίθους των πρωτεϊνών και ο χυμός της Αλόης Βέρα περιέχει 20 από αυτά. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ο χυμός της Αλόης Βέρα μας δίνει 7 από τα 8 απαραίτητα αμινοξέα που δεν μπορούν να παρασκευαστούν από τον ανθρώπινο οργανισμό και έτσι πρέπει να λαμβάνονται σε μορφή τροφής.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ

Πίνοντας χυμό Αλόης λαμβάνουμε ένα πακέτο βιταμινώνΑ, Β1, Β2, Β6, Β12, C και Eφολικό οξύ και Νιασίνη. Το σώμα μας δεν μπορεί να αποθηκεύσει κάποιες βιταμίνες οπότε πρέπει να τις λαμβάνουμε σε καθημερινή βάση μέσω της διατροφής μας. Δίνοντας στον οργανισμό μας τις δόσεις αυτές που χρειάζεται ενισχύουμε και την άμυνά μας και ταυτόχρονα καταπολεμάμε το στρες. Η αλόη είναι επίσης από τα λίγα φυτά που περιέχουν βιταμίνη Β12 και είναι πολύ σημαντική για τους χορτοφάγους. Επομένως η προσφορά βιταμινών που μας δίνει η αλόη είναι απόλυτα σημαντικός παράγοντας της κατανάλωσής της από όλους.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΟΥΛΩΣΗ

Η αλόη μπορεί να προσφέρει γρήγορη επούλωση. Ο «Γιατρός της Γλάστρας» όπως ονομάζεται και αλλιώς, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική όταν χρησιμοποιείται σε εγκαύματα, όπου καταπραύνειανακουφίζει από τον πόνο, περιορίζει τη φλεγμονή και επιταχύνει την επούλωση, περιορίζοντας τη δημιουργία ουλής. Επίσης μειώνει τις ρυτίδες και στον σχηματισμό κηλίδων καθώς επίσης μπλοκάρει και το υπεριώδες φως ως αντιηλιακό.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Η Αλόη μας προσφέρει ένα πακέτο Μεταλλικών Στοιχείων και ιχνοστοιχείων όπως ασβέστιο, νάτριο, σίδηρο, κάλιο, χρώμιο, μαγνήσιο, χαλκό, μαγγάνιο, ψευδάργυρο και αντιοξειδωτικό σελήνιο. Αυτά συντελούν στην καλή υγεία και είναι απαραίτητα στη καθημερινή μας διατροφή. Με χυμό Αλόης Βέρα γεμίζουμε τις μπαταρίες μας!

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΝΗΣ

Καθώς μεγαλώνουμε το δέρμα μας χάνει την σφριγηλότητα και την ελαστικότητα, το κολλαγόνο και η ελαστίνη είναι υπεύθυνοι για τη συμβολή τους στους ιστούς μας γι’ αυτό αυξάνουμε την παραγωγή τους για ένα όμορφο υγιές δέρμα και σε καλή κατάσταση. Η Αλόη Βέρα με τα στοιχεία και τα θρεπτικά της συστατικά μας υποστηρίζει στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης το οποίο συντελεί στη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος καθώς αυτό ανανεώνεται κάθε 21 με 28 ημέρες περίπου.

ΥΓΙΗΣ ΠΕΨΗ

Βοηθάει να έχουμε ένα υγιές πεπτικό σύστημα. Η Αλόη Βέρα βοηθάει τα θρεπτικά συστατικά της διατροφής μας να απορροφούνται σωστά και να περνάνε στην κυκλοφορία του αίματος. Συμβάλει στην ρύθμιση της εντερικής λειτουργίας, στην αυξημένη απορρόφηση πρωτεϊνών και μειώνει να μη φιλικά βακτήρια και τους ζυμομύκητες με απόλυτα φυσικό τρόπο. Επίσης βοηθάει στην αίσθηση της καούρας στο στομάχι και σε άλλες πεπτικές διαταραχές.. Επομένως η χρήση της αλόης βοηθάει να έχουμε μια υγιής πέψη.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

Η Αλόη υποστηρίζει την άμυνα του ανοσοποιητικού και μας δίνει την αίσθηση ευεξίας. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι όσοι καταναλώνουν συχνά χυμό Αλόης έχουν καλύτερη υγεία, λιγότερο βήχα, λιγότερα κρυολογήματα, πονόλεμους. Μπορεί να υποστηρίξει τον οργανισμό μας να καταπολεμήσει ασθένειες καθώς βοηθάει τον αμυντικό μας μηχανισμό με απόλυτα φυσικό τρόπο.

ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ

Η Αλόη Βέρα βοηθάει στην υγεία των ούλων, των δοντιών και της γλώσσας κατά συνέπεια και πολύ περισσότερο σε συνδιασμό με πρόπολη μελισσών που συνδιάζεται η φυτική οδοντόκρεμα της Forever η οποία δεν περιέχει και Φθόριο! Επομένως η στοματική υγιεινή με τη χρήση Αλόης και σε συνδιασμό με τη πρόπολη μελισσών θα είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση.

Θα μπορούσαμε να συμπληρώσουμε ότι

  • Διεισδύει στον συνδετικό ιστό
  • Κερατολυτική δράση–ανάπλαση συνδετικού ιστού όταν εφαρμόζεται τοπικά ή διασπά και αποβάλλει τους νεκρούς συνδετικούς ιστούς όταν απλώνεται τοπικά.
  • Ενυδατώνει τον συνδετικό ιστό τοπικά (σε καψίματα βγάζει τη ζέστη έξω)
  • ∆ιεγείρει τη διαίρεση των κυττάρων –επιταχύνει την επούλωση
  • Αναλγητικό – ανακουφίζει από τον πόνο
  • Βακτηριοκτόνο & Ιοκτόνο & Μυκητοκτόνο
  • Βοηθάει στην πέψη και την καλή λειτουργία του εντέρου
  • Προσφέρει φυσική κάθαρση
  • Αντικνησμικό – καταπραΰνει τη φαγούρα
  • Παρέχει απαραίτητα θρεπτικά μικροσυστατικά

ΈΡΕΥΝΕΣ – DR. PETER ATHERTON

Pin It on Pinterest

Share This