Πόσο χυμό Αλόης μπορώ να πίνω την ημέρα;

Αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε οργανισμού. Μια μέση ποσότητα χυμού που θα βοηθήσει να διατηρήσετε την καθημερινή σας ευεξία κυμαίνεται περίπου ανάμεσα στα 60-120 ml κατά την διάρκεια της μέρας.

Μπορώ να αναμείξω το χυμό με κάτι άλλο;

Το φυσικό είναι πάντα το καλύτερο αλλά σε περίπτωση που δεν σας αρέσει η γεύση μπορείτε να το αναμείξετε με χυμό φρούτου ή μέλι. Να θυμάστε όμως ότι οι χυμοί φρούτων είναι όξινοι και η ανάμειξή τους μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη πέψη. Μπορείτε να βάλετε στη δόση του ποτηριού σας την Αλόη με αρκετό νερό ή ακόμα και σουρωτή ή σόδα. Θα γίνει πιο γευστικό.

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να πιω ένα χυμό Αλόης;

Θα σας συστήναμε να πίνετε το χυμό της Αλόης με άδειο στομάχι και να αφήσετε να περάσει λίγη ώρα μετά τη πόση του, ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με χυμό, να τον καταναλώσετε πριν το μεσημεριανό ή το βράδυ πριν κοιμηθείτε.

Πότε θα νιώσω τα αποτελέσματα του χυμού;

Μπορούμε να αναφέρουμε ότι πολλοί άνθρωποι έχουν καταλάβει διαφορά με τη χρήση της Αλόης μέσα σε μερικές μέρες. Μετά το πέρας των έξι εβδομάδων εμφανίζονται οι ευεργετικές ιδιότητες της Αλόης. Σας προτείνουμε μια δοκιμαστική περίοδο τουλάχιστον τριών μηνών για να έχετε ορατά αποτελέσματα.

Pin It on Pinterest

Share This