ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ με τα παρακάτω πακέτα προϊόντων

Σας προτείνουμε να επιλέξετε κάποιο από τα παρακάτω πακέτα εγγραφής και οφεληθείτε με προνομιακές τιμές και νιώστε άμεσα οφέλη από τη χρήση των προϊόντων της Forever Living Products.

Έχουμε ετοιμάσει για εσάς προτάσεις με τα πιο δυνατά προϊόντα που μπορείτε να συνδυάσετε ιδανικά για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Με αυτό το τρόπο κερδίζετε πολλαπλά, καθώς το κόστος των προϊόντων έχει υπολογιστεί για να κάνετε εύκολα και γρήγορα την εγγραφή σας ηλεκτρονικά και να χρησιμοποιήσετε τα πιο δυνατά μας προϊόντα.

2 ΧΥΜΟΙ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ + 2 JOOST για βιταμίνες και γεύση

 

 

Τι καλύτερο από το να ξεκινήσετε τη γνωριμία σας με

Συνδυάστε τα Joost με την Αλόη μας και απογειώστε γεύση και ενέργεια! Βάλτε μερικές σταγόνες από τα Joost σε νερό ή άλλο ρόφημα και κάντε το πιο γευστικό και με τις απαραίτητες βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός σας. 

=> Τιμή λιανικής : 86.22 €

=> Τιμή μέλους (-15% για πάντα) : 73.68 €

 

1 Χ 100% ΜΕΛΙ + 1 Χ ΓΥΡΗ ΜΕΛΙΣΣΩΝ + 2 ΤΣΑΙ ΑΛΟΗΣ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ

 

 

Ενέργεια και Αποτοξίνωση με φυσικά προϊόντα

Συνδυάστε το τσάι με το μέλι αντικαθιστώντας τη ζάχαρη και για μία καλή αποτοξίνωση. Η γύρη θα σας βοηθήσει να πάρετε ενέργεια και αντοχή. Επίσης η γύρη αποτελεί ένα καλό διατροφικό συμπλήρωμα για την αντιμετώπιση των αλλεργιών και συμπληρώνει γεύματα

=> Τιμή λιανικής : 71.73 €

=> Τιμή μέλους (-15% για πάντα) : 60.97 €

 

1 Χ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ L-ΑΡΓΙΝΙΝΗΣ + 1 ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ

 

 

ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΤΟΝΩΣΗ – ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΓΙΑ TURBO BOOST!

Νιώστε δύναμη και ενέργεια με την L-Αργινίνη καθώς προσφέρει μέσω των αντιοξειδωτικών φρούτων, θρεπτικά συστατικά και καλή κυκλοφορία αίματος. Ιδανικό για αθλητές.

Η Αλόη Βέρα ως χυμός προσφέρει περισσότερα από 200 θρεπτικά συστατικά και έχει τα περισσότερα οφέλη στον άνθρωπο από οποιοδήποτε φυτό στο κόσμο.

Σε συνδιασμό αυτά τα δύο σε ένα ποτήρι κερδίζεται περισσότερα οφέλη. Ένα φακελάκι ARGI+ μαζί με μισό ποτήρι χυμό αλόης και νερό, αποτελεί μία ιδανική ημερήσια δόση ενέργειας για τον οργανισμό σας. Όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά σε ένα ποτήρι καθημερινά.     

=> Τιμή λιανικής : 101.43 €

=> Τιμή μέλους (-15% για πάντα) : 86.21 €

 

Pin It on Pinterest

Share This