Η Forever σας παρέχει 100% σταθεροποιημένο ζελέ. Έρευνες έχουν δείξει ότι χάρη στην αποκλειστική πατενταρισμένη διαδικασία σταθεροποίησης της αλόης βέρα της Forever, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το ζελέ αλόης που χρησιμοποιεί η εταιρεία έρχεται ζωντανό στα χέρια σας από τη φύση.

Πατέντα σταθεροποίησης US Patent since 1978 No.6713095 & 6869624

Η αλόη βέρα της Forever είναι η πιο αγνή και με την περισσότερη περιεκτικότητα σε αλόη βέρα στην αγορά. Η δική μας αλόη δεν βράζεται. Χρησιμοποιούμε μόνο θερμοκρασίες χαμηλότερες από αυτή της παστερίωσης για να εξασφαλίσουμε ότι η δραστικότητα των ενζύμων διατηρείται αναλλοίωτη. Η ψυχρή επεξεργασία κλειδώνει τα θρεπτικά συστατικά αμέσως μετά τη συγκομιδή και βοηθά το προϊόν να διατηρήσει την πλήρη δραστικότητά του, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αυτό διασφαλίζεται μέσω τακτικών, εξονυχιστικών ελέγχων από την Forever που ξεκινούν από το στάδιο της καλλιέργειας και της παραγωγής μέχρι να γίνει η τελική διανομή. Το αγνό ζελέ αλόης είναι η βάση για όλα τα προϊόντα της Forever.

Η Forever ξεκινά με το 100% εσωτερικό ζελέ του φύλλου, προσθέτοντας προσεκτικά άλλα συστατικά προκειμένου να παράγει εκπληκτικά προϊόντα. Τα συστατικά σταθεροποίησηςπροέρχονται από φρούτα και καρπούς της φύσης. Η πολλαπλή χρήση της αλόης βέρα σημαίνει ότι μπορεί να ληφθεί είτε σε πόσιμη μορφή είτε να εφαρμοστεί στην επιδερμίδα. Τα προϊόντα της Forever, για την παραγωγή των οποίων δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα, είναι η απόδειξη της ικανότητας της φύσης να μας βοηθά να δείχνουμε και να νιώθουμε υπέροχα.

Η Forever διανέμει προϊόντα αλόης βέρα σε όλο τον κόσμο. Παρασκευάζει και διανέμει μέσω των συνεργατών της μια ευρεία γκάμα από ωφέλιμα προϊόντα για την υγεία και την ευεξία, που καθένα από αυτά έχει σαν βάση ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της φύσης – την αλόη βέρα.

Η αλόη βέρα μπορεί είτε να καταναλωθεί είτε να εφαρμοστεί προκειμένου να προάγει την καλή υγεία και την ευεξία.

Ο στόχος της Forever είναι να παρέχει σε όλους έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής!

Τα προϊόντα από αλόη βέρα της Forever ήταν τα πρώτα που πήραν έγκριση από το Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο της Αλόης.

∆ιαδικασία Σταθεροποίησης Forever Απόλυτα Φυσική 

Μερικά από τα βασικά φυσικά συστατικά που χρησιμοποιούμε για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα είναι…

Σορβιτόλη – προέρχεται φυσικά από τα φρούτα και το καλαμπόκι

Ασκορβικό Οξύ – αλλιώς γνωστό και σαν βιταμίνη C

Τοκοφερόλη – προερχόμενη φυσικά από έλαιο φύτρων σιταριού, έλαιο ρυζιού και άλλα φυτικά έλαια

Βενζοϊκό Νάτριο – παράγεται φυσικά από τα άγρια μούρα

Ξανθανικό Κόμμι – παράγεται φυσικά από τα φαιοφύκη

Κιτρικό Οξύ – παράγεται φυσικά από τα φρούτα

Σορβικό Άλας Καλίου – παράγεται φυσικά από τα φρούτα (μούρα)

Τί είναι η πατέντα?

Η πατέντα ή αλλιώς ευρεσιτεχνία είναι ένα αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης που δίνετε για κάποιο διάστημα στον «εφευρέτη» ή αλλιώς δημιουργό μιας μεθόδου ή ουσίας ή μηχανισμού και απαγορεύει σε άλλους να χρησιμοποιούν αυτά χωρίς την άδεια του κατόχου που έχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Γι’αυτό και είμαστε μοναδικοί με αυτό το αποτέλεσμα που φτάνει στα προϊόντα σας.

Τι είναι με απλά λόγια η σταθεροποίηση?

Όταν καθαρίζουμε για ένα φρούτο όπως ένα μήλο, μετά από πολύ λίγο χρόνο αρχίζει και οξειδώνετε γι’αυτό και μαυρίζει και χάνει την αρχική του μορφήγεύση και ιδιότητες που προστατεύονται πριν το καθάρισμα. Κάπως έτσι μπορεί να γίνει και με τα φύλλα της αλόης όταν κόβονται από το φυτό.
Για να αποφύγουμε αυτό το αποτέλεσμα, χρειάζεται μια διαδικασία για μπορέσουμε να «ασφαλίσουμε» όλες τις ιδιότητες και τα συστατικά για όσο χρόνο χρειάζεται μέχρι να καταναλωθεί το προϊόν που φτάνει στα χέρια μας.

ΆΡΑ

Η πατέντα σταθεροποίησης, είναι η ευρεσιτεχνία της διαδικασίας διατήρησης του ζελέ της αλόης, σε μια κατάσταση που σχεδόν αγγίζει τα όρια της αυθεντικής της μορφής, διατηρώντας τη φυσική δύναμη και η αποτελεσματικότητα του, δηλαδή τις ιδιότητες και οφέλη του φυτού αυτού. Χωρίς τη σταθεροποίηση,  αρχίζει η φθορά, ακόμα και στην περίπτωση κατάψυξης.

Η Forever Living Products είναι κάτοχος της πατέντας της διαδικασίας Σταθεροποίησης και έχει αναπτύξει την γνώση και πείρα της, σε σχέση με την Αλόη σε τέτοιο βαθμό, όσο κανείς άλλος.

Pin It on Pinterest

Share This