Τελικά τι ισχύει για την Αλόη;

Πολλά έχουν ειπωθεί για την Αλόη εδώ και πολλά χρόνια και σίγουρα έχει να κάνει με το τι προϊόν χρησιμοποιεί κάποιος και πόσο συμφωνεί πραγματικά σε σχέση με αυτό που αναγράφεται στην ετικέτα και αυτό που πληρώνει κάποιος όταν το αγοράζει. Ας εξετάσουμε λοιπόν αλήθειες και ψέματα για την Αλόη!

Η Αλόη Βέρα έχει απολαύσει ένα «καλό όνομα» για τις ευεργετικές ιδιότητες της εδώ και 6.000 χρόνια. Τον τελευταίο καιρό όμως, μερικοί αδίστακτοι κατασκευαστές έχουν δημιουργήσει ένα άσχημο κλίμα, στη προσπάθειά τους να εκμεταλλευτούν τον ανυποψίαστο καταναλωτή. Νοθεύουν τα προϊόντα τους με φθηνά υποκατάστατα, τα νερώνουν ενώ άλλα προϊόντα έχουν βρεθεί να μη περιέχουν καθόλου Αλόη Βέρα.

Το φυτό της αθανασίας

Στην αντίπερα όχθη, βρίσκεται η Forever Living Products. Ο χυμός της, ο Aloe Vera Gel, είναι ότι πιο κοντινό, πιο ζωντανό και πιο φρέσκο υπάρχει στο αποκαλούμενο «φυτό της αθανασίας«. Περιέχει 100% ζελέ από το εσωτερικό του φύλλου του φυτού, δεν περιέχει τεχνητά χρώματα και αρώματα, δεν αραιώνεται με νερό, ούτε προστίθεται μέλι σε αυτό.

Επιπλέον, δεν βράζεται, δεν φιλτράρεται, δεν αποξηραίνεται ενώ με τη μοναδική διαδικασία Σταθεροποίησης (η οποία αποτελεί πατέντα της Forever) το ζελέ αλόης διατηρείται αναλλοίωτο, σαν να το πίνετε κατευθείαν από το φύλλο του φυτού.

Η απόδειξη της Forever

Τα παραπάνω αποτελούν και τους λόγους που το ανεξάρτητο αγγλικό Proof, Μάρτιος 2002, τομ. 6 Vo 8, κατατάσσει την Αλόη της Forever ως την καλύτερη Αλόη της αγοράς.

Επισημαίνει επίσης ότι μόνο η Forever χρησιμοποιεί μόνο το εσωτερικό του φύλλου της Αλόης σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της που χρησιμοποιούν ολόκληρο το φύλλο, χάνοντας έτσι τις ευεργετικές της ιδιότητες. Είναι μία απόδειξη της Forever προς όλους εμάς ότι αυτό που προσφέρει, είναι αυτό που αγοράζετε πραγματικά.

Pin It on Pinterest

Share This